Big Studio Apartment

Apartamenti Studio është i kompletuar sipas kushteve bashkëkohore dhe i kuruar deri në detaj nga arkitektë.

Sipërfaqja

38.8 m²

Krevate

2-3

Kuzhinë

E kompletuar me pianurë dhe frigorifer

Dollapë

2-3

Bëj rezervimin tënd tani

Price:
 • 2 Persona : 380€/muaji
 • 3 Persona : 450€/muaji

 • Rreth Nesh

  We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

  Contact Info

  © Fole 2020

  sqAlbanian