• Akomodim Modern

    Akomodim dhe shërbime me standardet më të larta, një mjedis i gjallë, tërheqës, i sigurt dhe gjithëpërfshirës.

  • Kushte bashkëkohore

    Rezidenca "Folé" përbëhet nga 4 godina akomoduese me standarde të larta dhe teknologjinë më të fundit (fasadë e ventiluar, sistem kapot, izolim akustik, sistem qendror ngrohje-ftohje, sistem ashensorësh, sistem monitorimi me kamera, sistem antizjarr, sistem për menaxhimin e mbetjeve, etj. ).

Misioni ynë

Rreth Nesh

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© Fole 2020

sqAlbanian