Rezidenca Folè

Palestra

Me një sipërfaqe prej 900 m2, një arredim modern, Palestra e Folese kthehet në hapësirën më relaksuese për orën tuaj të aktivitetit sportiv. Të gjitha pajisjet janë të teknologjisë së fundit, marka Panatta dhe të çertifikuara sipas standarteve të BE.

Për ne është shumë e rëndësishme siguria e studenteve dhe klientëve tanë, kështu që kemi përdorur parket me vinil dhe goma në përputhje me kërkesat e BE, për ruajtjen e shëndetit dhe mbrojtjen nga zjarri.

Gjithashtu palestra ka brenda ambjenteve të saj dy dhoma zhveshje me kapacitet minimalisht 100 persona secila, 250 m2 ambjent me klase te dedikuar aerobi, zumba etj,100 m2 ambjent me pista vrapimi dhe bicikleta, 450 m2 ambjent me te gjitha pajisjet e palestres.

Rreth Nesh

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© Fole 2020

sqAlbanian