Two Bedroom Apartment

Apartamenti 2+1 organizohet në mënyrë të rregullt, me sipërfaqe të bollshme dhe hapësirë studimi të diferencuar nga hapësira e pushimit.

Sipërfaqja

65 m²

Kuzhinë

E kompletuar me pianurë dhe frigorifer

Bëj rezervimin tënd tani

Çmimi: 600€/muaji


Rreth Nesh

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© Fole 2020

sqAlbanian