Single room per Two

Dhomë teke, aty ku çdo funksion i dhomës kombinohet në një të vetme.

Sipërfaqja

21.5 m²

Kuzhinë

E kompletuar me pianurë dhe frigorifer

Bëj rezervimin tënd tani

Price: 350€/month


Rreth Nesh

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© Fole 2020

sqAlbanian