Rezidenca Folè

Fiziterapia

Në qendrën e fizioterapisë në rezidencën Folè ne ju ofrojmë trajtime për diagnoza të tilla si: ortopedike, neurologjike, lëndime pediatrike, traumatologjike, sportive, reumatologjike etj

Trajtimet


Seanca e fizioterapie
Ftohje muskulare
Limfodrenazh
Terapia me kupa
Masazh terapeutik
Masazh anticelulit
Masazh fytyre dhe koke
Reflexology massage for the feet
Masazh shpine dhe koke
Masazh për shtatzëninë dhe pas shtatzënisë


Orari:
E Hënë - E Premte 9:00 - 20:00 pasdite
E Shtunë 9:00 am - 3:00 pm
Mënyrat:
Tens, Ultratinguj, Presoterapi, Kupa
Fizioterapistë:
Doruntina Dosku, Teodora Gjini Fizioterapistja në Vjenë Ariola Mena vjen si konsulente e jashtme e cila kryen trajtime me teknologjinë më të avancuar, inovacioni më i fundit në treg.

Rreth Nesh

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© Fole 2020

sqAlbanian