Rezidenca Folè

Lavanteria

Folè Residence ofron ne menyre te dedikuar sherbimin e lavanderise. Sherbimi perfshin larjen dhe tharjen e veshjeve ne lavatrice individuale me nje kujdes maksimal. Sherbimi ka kosto ekonomike dhe i pershtatet kerkesave te secilit klient duke e realizuar procesin ne kohe rekord brenda 24 oreve.

Sherbimi ka kosto ekonomike dhe i pershtatet kerkesave te secilit klient duke e realizuar procesin ne kohe rekord brenda 24 oreve.

Rreth Nesh

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© Fole 2020

sqAlbanian