Rezidenca Folè

Mire se erdhet ne Bar-Restorantin
e Folè

Zona e restorantit ka një kapacitet prej 435 vendesh me një zonë të vetë-shërbimit ku studentët dhe të gjithë klientët mund të hanë mëngjes, drekë dhe darkë. Restoranti është i ndarë në disa zona, zona kryesore e ngrënies, zona e barit dhe hapësira e jashtme. Dizajni i restorantit është një stil modern bistro me mobilje të bukura dhe komode brenda dhe jashtë.

435

seats

Staf i kualifikuar

and quality service

“Ne kemi përzgjedhur për ju jo vetëm më të mirën, por edhe më të mirët. Stafi ynë i profesionistëve do të jetë në dispozicionin tuaj për t'ju ofruar gatimet më të mira dhe shërbimin më cilësor.“

Rreth Nesh

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© Fole 2020

sqAlbanian