Rezidenca Studentore “Folé”

Rezidenca më e re studentore “Folé” pjesë e Grupit Bolv, do të hapë dyert e saj së shpejti.

BOOK NOW

Rezidenca Studentore “Folé”

Rezidenca më e re studentore “Folé” pjesë e Grupit Bolv, do të hapë dyert e saj së shpejti.

Aty do të gjeni akomodim të denjë, komod, të sigurt me shërbime dhe facilitete në standarte të larta sikurse një mjedis të gjallë dhe atraktiv për te rinjtë, të sigurt dhe gjithëpërfshirës për të jetuar dhe studiuar.

Rezidenca studentore “Folé” përbëhet nga 4 godina akomodimi me standarte të larta dhe të teknologjisë së fundit (fasada e ventiluar, sistem kapot, izolim akustik, sistem qendror ngrohje-ftohje, sistem ashensorësh, sistem monitorimi kamerash, sistem anti zjarr, sistem i menaxhimit të mbetjeve, etj).

Disa nga shërbimet dhe facilitetet që do t’ju ofrohen studenteve janë:

>BOOK NOW

Bar
Restorant

Recepsion
24/7 hapur

Security
Parkim

Transport

Librari

Oborr
privat

Wifi

Pishina

Spa

Palestër

Farmaci

Privatësi

Brenda paketës së akomodimit studenti do të ketë të përfshirë pagesën e energjisë elektrike, ujit, sistem ngrohje-ftohje falas, transport falas deri në qendër të Tiranës dhe Free wifi.

Gjithashtu do t’ju vihen në shërbim edhe paketa të kompletuara ushqim+fjetje+shërbime të tjera në plotësim të nevojave dhe kërkesave të studentëve.

Në “Folé” mund të gjeni dhoma teke(për një person), apartamente 1+1(për dy persona), apartamente studio(për dy deri tre persona), apartamente 2+1(për 4 persona) kuzhina të kompletuara, tualet, sistem qendror ngrohje-ftohje.

Apartamente 2+1(për 4 persona)

BOOK NOW

Apartament studio(për dy deri tre persona)

BOOK NOW

Apartament 1+1(për dy persona)

BOOK NOW

Dhomë teke(për një person)

BOOK NOW

Rezidenca Folé ofron:

Akomodim dhe shërbime me standarde më të larta, një mjedis të gjalle, Atraktiv, të sigurt, gjithëpërfshirës Dhe një gamë të gjerë shërbimësh per një jetë studetore sa më dinamike.

Rezidenca Studentore “Folé”