Apartament studio(për dy deri tre persona)

1
2
3
4
5
previous arrow
next arrow

Apartamenti Studio, aty ku cdo funksion i dhomes kombinohet në një të vetme.
Dhomë studio e kompletuar sipas kushteve bashkëkohore, e kuruar deri në detaj me arkitekt.
Dhoma ka një sipërfaqe prej rreth 38.8 m2. Ambjenti ka të perfshirë dy krevate, kuzhinë, tavolinë
ngrënie, dy tavolina studimi dhe tualet.
Pajisjet elektroshtëpiake janë të markave nga më të lakmuarat dhe më të besueshme.
Në kompleks mund të gjeni sherbime të ndryshme si: bar-restorant, recepsion 24/7 hapur, Security
(sistem kamerash, siguri fizike, sistem antizjarr) bibliotekë, oborr privat brenda në akomodim,
parkim, etj.
Brenda kompleksit do të ofrohen sherbime të tjera si palestra, pishina e mbyllur, SPA etj.
Në paketën e akomodimit do te jete e perfshire fatura e energjisë elektrike, fatura e ujit,
transporti deri ne qender te Tiranes dhe Wi-Fi falas për një vit.
Cmimi i apartamentit studio: 350€/muaj (per dy persona)

<2023> February
MonMonday
TueTuesday
WedWednesday
ThuThursday
FriFriday
SatSaturday
SunSunday
Jan 30
available
Jan 31
available
1
available
2
available
3
available
4
available
5
available
6
available
7
available
8
available
9
available
10
available
11
available
12
available
13
available
14
available
15
available
16
available
17
available
18
available
19
available
20
available
21
available
22
available
23
available
24
available
25
available
26
available
27
available
28
available
Mar 1
available
Mar 2
available
Mar 3
available
Mar 4
available
Mar 5
available

Reservation

Please select the days from calendar.

Reservation Form